چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۷
پاسداران فرزندان معنوی سیدالشهدا(ع) هستند

حوزه / حجت‌الاسلام نجاری با بیان اینکه پاسداران فرزندان معنوی حضرت سیدالشهدا(ع) هستند، گفت: این عنوان ارزشمند، مسئولیتی سنگین بر دوش پاسداران گذاشته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، حجت‌الاسلام الیاس نجاری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان همدان در محفل انس با قرآن کریم که با حضور جمعی از پاسداران سپاه استان همدان برگزار شد، با اشاره به مبانی اعتقادی و معنوی شکل‌گیری سپاه، اظهار داشت: هویت این نهاد انقلابی از ابتدا بر پایه ایمان، معنویت و مجاهدت در راه خدا شکل گرفته و همین مؤلفه‌ها، مهم‌ترین سرمایه سپاه در مسیر انجام مأموریت‌های خود به شمار می‌رود.

وی با بازخوانی بخشی از بیانات رهبر شهید انقلاب، درباره جایگاه سپاه، خاطرنشان کرد: ایشان سپاه را مجموعه‌ای عظیم و مقدس می‌دانستند که نیروهای مؤمن، صادق و فداکار کشور در آن گرد هم آمده‌اند و پاسداران با بهره‌گیری از ظرفیت معنوی خود، مسیر خدمت و مجاهدت را طی می‌کنند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان همدان با اشاره به این تعبیر که «اگر پاسدار نبود، هیچ‌چیز نبود»، افزود: سپاه در طول سال‌های گذشته در عرصه‌های مختلف کشور نقش‌آفرینی کرده و امروز نیز به عنوان یکی از موانع جدی در برابر جریان صهیونیستی و تهدیدات آن شناخته می‌شود؛ نقشی که تنها به عرصه نظامی محدود نمانده و حوزه‌های فرهنگی، علمی، اقتصادی و سازندگی را نیز دربر گرفته است.

حجت الاسلام نجاری ادامه داد: اعتماد بنیانگذار و رهبران انقلاب به سپاه، ریشه در روحیه مسئولیت‌پذیری، فداکاری و حضور این مجموعه در صحنه‌های مختلف دارد و استمرار این جایگاه، نیازمند حفظ همان روحیه انقلابی و معنوی در میان نسل‌های مختلف پاسداران است.

وی پاسداران را فرزندان معنوی حضرت سیدالشهدا(ع) دانست و تصریح کرد: این عنوان ارزشمند تنها یک افتخار نیست، بلکه مسئولیتی سنگین به همراه دارد و پاسداران باید با تقوا، عمل صالح و مراقبت از رفتار و گفتار خود، شأن این کسوت را حفظ کنند؛ چراکه عملکرد هر فرد می‌تواند بر نگاه جامعه نسبت به مجموعه سپاه اثرگذار باشد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان همدان با تأکید بر ضرورت صیانت همه‌جانبه از این نهاد، گفت: مسئولیت‌های تخصصی و تقسیم وظایف نباید موجب غفلت از مسئولیت عمومی پاسداران شود و همه نیروها باید نسبت به مسائل اطلاعاتی، حفاظتی و مدیریتی مجموعه احساس مسئولیت و دغدغه داشته باشند.

حجت الاسلام نجاری با اشاره به ارزش و قداست لباس پاسداری، بیان کرد: حضور در سپاه و بر تن داشتن این لباس، نعمتی الهی و مسئولیتی بزرگ است که باید قدر آن دانسته شود؛ بنابراین پاسداران باید با مراقبت مستمر از رفتار و عملکرد خود، در مسیر مستقیم خدمت و پاسداری از انقلاب حرکت کنند تا این نهاد همچنان جایگاه خود را به عنوان یکی از ارکان مهم و استوار انقلاب اسلامی حفظ کند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha